" F l o w e r "

flaw


Happy Birthday ♥}
Friday, December 9, 2011 | 9:44 PM | 0Comment

assalamualaikum 
   First sekali ,aku nak ucap TERIMA KASIH much-much dekat kawan-kawan dekat facebook yang wish birthday ,then dengan kawan-kawan yang send mesej dekat phone .Semua pakat nak wish pukul 12.00 a.m .Hahaha ,Thanks sangat-sangat weyh .Korang buat aku terharu sampai nanges keluar air mata darah ni .K dah melebih dah ni.haha

Then ,HAPPY BIRTHDAY too dekat kawan-kawan yang dilahirkan pada tarikh dan bulan yang sama dengan aku .Taklupa jugak dekat kawan aku masa form 1 dulu ,SUHAIMI ataupun aku panggil dia dengan 'sumi jelly manis ' .Selamat hari lahir kawan :) .Hari ni memang sibuk pun ,dah letih tangan nih balas comment kawan -kawan .

Hm ,tepat pukul 12 .00 pagi yang first wish dekat facebook ialah . . . 'JENG JENG JENG .akak farah dina . Then ,yang wish dekat phone tepat pukul 12.00 ialah my superbro .Muhd Ikmal :) Terharunya akuuuuu ~ hahaha .Ingatkan dia taktau kata hari ni birthday aku .Thanks budak ! Lepas tu my bestfriend ,Nurin aisyah ,thanks wish birthday aku waktu tengah skype .Sumpah lawak gilaaa weyh .Hahaha

Lpeas tu ,lepas tu kawan otak gila-gila aku ,Ummul hani .I love you ,budak ! Muahh sikit :* siap lagi eh kau kutuk aku waktu wish .hahaha .Lepas tu ,amanina .Dia ingatkan dia la wish awak padahal ramai lagi wish awal la budak oii .Habiba pulak wish waktu pagi ,perangai macam mun jugak minah ni ,siap kutuk aku lagi waktu tengah wish ,aiseyhh .Then ,iema pulak wish ,terharunyaaa aku ada kawan macam korang .Sumpah aku sayang korang semuaaa :)


  Apa-apa pun Thanks sangat - sangat yang wish untuk hari ni .Yang tak wish ? kita taknak wish balik birthday awak .Kita merajuk .jkjk <3