" F l o w e r "

flaw


Boring}
Wednesday, April 4, 2012 | 11:00 PM | 0Comment


Assalamualaikum ,
Blog saya sangat boring pada tahun ni ? betul tak ? ahhhh ,tak payah nak tipu aku sangat lah en ,gua tau blog gua boring ,gua dah takde masa nak handle blog bagai.haha .Buat samseng la pulak . 

Esok hari khamis ,ya khamis ,saya tak pergi sekolah .Okay sila call guru tingkatan saya ,hehek .Saya bukan malas okayy ,cuma tak larat .Setiap hari balik nak dekat pukul 6 petang and i'm shoo tired la budak .So saya pun decide takmau pergi sekolah esok ,but petang dalam pukul 3.30 pergi ahh sekolah .Ada kawad .Ya saya tahu saya sangat rajin untuk kawad .Hewhew .Biar muka burn pun saya rela .Ecehhh ,Tapi bukan semua pun geng saya yang masuk kawad perbarisan ,dak nina and dak mun tak masuk pun .

And minggu depan kan ada kawad perbarisan .Yeyeyeyeye .Then ada hari koko .Bak kata staf PKBM " hari koko je ehh ,hari milo tak ada ke ? " hahaha .Hari kokorikulum okayy .Saya terlibat dengan kawad perbarisan .Alahaai first time nak pakai full uniform pkbm depan khalayak ramai .Ewahh ,doakan saya dapat kawad betul-betul nahh .

Minggu depan kawad ,lepas tu kena concentrate dekat latihan bicara berirama pulak .Nasib skrip senang dihafal .Alhamdulillah . Then nanti nak kena bertanding bicara berirama dengan sekolah lain pulak .Memang tahun ni banyak masa dihabiskan dekat sekolah ja ehh ? Hari jumaat atau sabtu pun takda masa nak main .But jangan nak study hard sangat ,be smart ^^ .Lepas kawad bicara berirama lepas tu exam pulak .Ehh ,exam ka ? Ohh ya ? Study ? Homework ? Ya Allah ,Tolonglah hamba-Mu ini .

Lepas dah selesai kawad ,bicara berirama bagai ,gua dah takmau masuk apa-apa acara dah .Boleh percaya kaa? Haha.Nak fokus study pulak .Dah banyak yang ketinggalan .Manusia memang tak pernah cukup dengan waktu walaupun diberi 24 jam sehari .Hihihi .Okayy la dah nak dekat pukul 11 .Got to go :) 

Assalamualaikum :)