" F l o w e r "

flaw


Saya sudah Bebas ! Eh ?}
Sunday, October 21, 2012 | 5:27 PM | 0Comment








                Assalamualaikum ! Ya Allah . . Lamanya tak tulis dekat blog ,asyik tulis dalam hati ja sampai lupa ada blog sendiri .Acheewahh .Hahaha . Okay ,sebenarnya saya baru ja habis Pmr .Habis what ? Pmr la .Hahaha .Tak la baru sangat .Mungkin sebab sibuk sangat sebab tu tak sempat nak buka blog .But now ... Alhamdulillah .I'm free ! *sambil depa tangan * .Ahaks .Sebenarnya kan . . saya baru ja balik dari rombongan .Hahaha .Eksaited sebenarnya nak story pasal rombongan ni .Tapi still tak hado idea ! Kau ada ? Aku cedok kang ! Hahaha .Eh .. Mereng lebih pulak gua ni . Mungkin sekarang tak sesuai lagi nak cerita . Bersambung ke next entry ! Assalamualaikum !