" F l o w e r "

flaw


No Happy ,Just sad }
Saturday, November 24, 2012 | 11:12 AM | 0Comment

Assalamualaikum *lambai.tangan *
Hmmm ,i think hari ni hari yang paling Sedih ! 
Yess .Sangat Saya tahu status awak tu tujukan dekat saya  . 
I know . Saya tahu awak ingat saya dah berubah . Tapi bukan macam tu . I changed for your good sake .

Ramai yang tak suka saya rapat dengan awak .Kejam kan ? 
Aku tak tahu kenapa orang tak suka tengok bila aku happy ? Even kawan aku sendiri . 
Takkan aku nak melalak 24 Jam ? 
Memang korang tak pernah nak puas hati dengan life aku sekarang .Aku sabar ja bila korang suka masuk campur hal aku even benda yang privacy pun . 
Bila aku happy ,korang taksuka ? Now what's your problem ? 


Aku langsung tak pernah masuk campur hal korang ,So tolonglah ..jangan suka tentukan hidup aku . 
Aku tahu apa yang terbaik untuk aku . 
Bila aku tak suka dekat someone jangan paksa aku untuk sukakan dia .
Aku tak pernah paksa korang kawan dengan orang yang korang tak suka . 
Apa salah aku yang korang tak boleh tengok aku happy? 
Sebab aku selalu dapat apa yang aku nak ? 
Hmmm ...korang silap . 
Aku ada banyak lagi benda yang aku nak tapi tak dapat .
Maybe sebab 'dia' yang ramai tak puas hati . 

Boleh migrain aku kalau semua tak suka aku sebab aku rapat dengan seorang lelaki .K lawak sangat .