" F l o w e r "

flaw


Rindu sama kamu semua}
Tuesday, November 20, 2012 | 11:49 PM | 0Comment

Assalamualaikum Dunia *sambil depa tangan * 

Huh ~ Kuss semangat kay .Dah penat edit blog seharian .Dah berapa hari demam baru ada semanat nak edit blog .Demam merajuk sebenarnya ni .Hihihi ^_^ .
Okay .How about your school holiday .Happy ? K happy la tu . 
Aku happy sampai demam bagai . 

Baru berapa hari cuti sekolah ,mood nak pergi sekolah datang pulak .Memang jiwa kacau la aku ni .'kita cedok dia ' .HAHAHHA .k tetiba rindu pulak nak dengar ayat ni waktu pi trip hari tu . 
Sebenarnya rindu nak dengar pengetua bagi 'ucapan sepatah dua kata' yang bermaksud sepatah dua ribu kata tu .Rindu nak tengok cikgu kejar budak-budak ponteng sampai kena piat telinga .HAHAH .kay jahat .Tapi rindu lagi dekat 3 Perdana yang gila tahap gaban . 

Rindu tau tak ? Walaupun text setiap hari tapi still tak puas kay . 
Rindu nak dengar gocip iema .Nak dengar amanina cerita hot story dengan habiba .Mun gelak .Ainin yang suka cari pasal .Syarifah yang suka baca novel .Ica suka cerita banyak benda .Amira yang suka cari pasal .Izuani yang teman bila aku nak balik .Izzati yang suka makan ais .Zatie Ishak yang suka 'gossip' dengan aku .Safina yang setia menantiku bila datang sekolah .Chewahh .HAHAH .Syahiirah dengan Alia yang gila Kpop.Amin yang menyanyi lagu Indon .Syafiq yang suka merajuk ,katanya lah kan .Ikhwan yang suka tanya 'mana najwa latip hah ? ' . Khairina yang chumil bak kata teacher herza .Hahaha .k .Rahimah yang suka salah paham bila orang cakap . ^_^ Husna -|| yang senyap . Zhafri yang kena bahan dengan iema .Hoho .Zharif yang jalan macam ____ .Hahaha ,okay gurau . And ramai lagi la :) Tapi ni ja yang paling aku ingat pun gelagat yang paling terlekat kat dalam hati . Ni pun belum tentu tahun depan satu sekolah .Ahhh sedih k ..sedih #sadlife . 

Tapi rindu lagi dekat orang yang tengah merajuk tu .Siapalah agaknya kan .. Entahla :) 

Okay ,done entri kali ni ! 
-Assalamualaikum-