" F l o w e r "

flaw


Speechless}
Friday, January 18, 2013 | 6:34 PM | 0Comment






Assalamualaikum semua *lambai tangan * . Alhamdulillah ..masih dapat berkongsi cerita dekat blog kesayangan yang dah berhabuk ni .Rasanya tahun ni belum kongsi lagi bab pembelajaran kan ? Lambatnya hang update zira . Haha . Minta maaf sebab saya abaikan awak wahai En.Blog .Saya sangat sibuk .

Siapa cakap Tingkatan 4 untuk 'honeymoon' ? Bagi saya langung tak ada istilah honeymoon ka ,beemoon ka ,apaa-|| moon lah . Sebab tingkatan 4 sangat mencabar .Bagi saya lah kan ,bagi orang lain taktau cemana .Dan tahun ni kena ambil subjek berat . Ehemm ,berat ? Ya lah ,semua subjek berat kalau tak belajar kan ? Saya ambil Sains Tulen . Tapi yang peliknya kenapa kelas Sains Tulen ada akaun ? Kelas aku ni Sains Tulen ka Teknologi ? Ahaa ,pening sebentar . So saya bakal SPM tahun 2014 . 10A+ .InsyaAllah .

Permohonan ke SBP ? ya .untuk pengetahuan awak awak dan awak .Saya tak dapat pun . Haha .Ramai yang doakan aku tak dapat .Siap ada lagi yang cakap "Bukannya tak boleh belajar pun weh kalau dok dekat tanjung" . Yaa , ini ayat yang tak bagi aku pindah ni .Hahaha . Ada sesetengah orang yang suruh buat rayuan ,tapi saya taknak .Bukan kecewa ka apa .Tidak sama sekali .Tapi kalay buat rayuan confirm lambat dapat masuk kan ? So ,taknak la buat . biarlah stay dekat situ pun . Then ,ada pulak yang pujuk .Cakap "Jangan la macam ni ,mungkin dapat MRSM ka ..mana tahu " . Hahah .Thanks ya sebab selalu bagi semangat . Tapi saya tak kisah pun kalau tak dapat .Bagi saya ,hebat mana pun taraf sekolah tu ,kalau kita takda usaha nak belajar tak guna juga .
So ,mulai sekarang ! Tingkatkan azam untuk belajar bersungguh -sungguh ! GO AZIRA GO !